“سیلیکون‌ولی” متروکه می‌شود؟

حکاک: ظاهرا هزینه‌های اداره دفاتر و ساختمان‌ها در دره سیلیکون آنقدر سنگین شده که غول‌های فناوری هم از پس آن برنمی‌آیند یا برایشان توجیه ندارد و همین دو دو تا چهار تا ها کلید مهاجرت این شرکت‌ها را زده است.

سیلیکون‌ولی

“سیلیکون‌ولی” متروکه می‌شود؟

آن‌گونه که سی‌ان‌بی‌سی گزارش داده‌است “گوگل، مهندسان بیشتری را برای دفاتر خارج از دره سیلیکون نسبت به داخل دره سیلیکون استخدام می‌کند و جستجوی آمازون برای پیدا کردن دفتر مرکزی دوم در خارج از سیاتل را شروع کرده‌است؛ دو اتفاقی که به معنای آغاز خروج شرکت‌های فناوری از شهرهای ساحلی گران به مکان‌های ارزان‌تر است”.

یکی از دلائلی که غول‌های دره را به فکر مهاجرت انداخته، وابستگی آن‌ها به نیروهای خوش‌فکر و بااستعداد است و این نیروها هم به دنبال مسکن ارزان قیمت می‌گردند؛ مسکنی که در شهرهای ساحلی نایاب است.

علاوه بر این شرکت‌ها می‌خواهند از شهرهای ساحلی به دلیل نرخ‌های مالیات بالاتر که اخیر در لایحه مالیاتی جمهوری‌خواهان صادرشده، دوری کنند.

به این ترتیب پیش‌بینی می‌شود شهرهای پرجمعیت و گران، اهالی کسب و کار و ساکنانشان را از دست بدهند و روندی که از حدود ۱۰ سال پیش آغازشده با سرعت بیشتری جلو می‌رود تا در واقع شهرهای پرجمعیت بمیرند.

به اعتقاد کارشناسان، شهرهایی مانند دنور، سن آنتونیو و هیوستون، هاب‌های جدید بعدی خواهندبود. جمعیت دنور در سال ۲۰۱۶ میلادی ۶۹۳ هزار نفر بود که نسبت به سال ۲۰۱۰، رشد ۱۵٫۴۸ درصدی داشته‌است. به این ترتیب سال گذشته این شهر، نوزدهمین شهر پرجمعیت امریکا بود.

سن آنتونیو، هفتمین شهر پرجمعیت امریکا است. هیوستون، پرجمعیت ترین شهر ایالت تگزاس است و چهارمین شهر پرجمعیت در ایالات متحده بحساب می‌آید.




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *